(iOS) LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game krāpšanās kods bezgalīgi žetoni
Feb 6, 2022 4:21:32 GMT
Post by suwagethoro on Feb 6, 2022 4:21:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīgi žetoni ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
Kad es spēlēju, tas liek man atjaunināt, un, noklikšķinot uz Labi, ekrāns kļūst melns
Šeit ir problēma pievienoties draugiem!!!!!! KĀPĒC ES NEVARU PIEVIENOTIES SAVIEM DRAUGIEM!!!!!😡😫
Paspēlējos uz mirkli. Tas ir mazliet jautri. Vai tomēr tas nav slikti. Es vēlos, lai izstrādātājs izveidotu rakstzīmju pielāgošanas funkciju un (iespējams) arī labotu dažas kļūdas
Es rediģēju savu zvaigznīti, jo poga "Bloķēt ekrāna orientācija" vairs nav pieejama pēc atjaunināšanas versijas V1.4.4a. dažreiz mums ir jāpagriež dažāda veida tālruņi, lai varētu spēlēt labāk
Man un maniem draugiem patīk spēlēt šo spēli, ir dažas kļūdas, taču tas varētu būt tāpēc, ka mēs galvenokārt izmantojam zemas klases ierīces.
Audzēšana nedarbojas, lūdzu, izlabojiet
Wen I die mans progress tiks zaudēts!!!
Man patīk šī spēle, tā ir absolūti pārsteidzoša, taču viena problēma, kas nesen sākusies, ir tāda, ka es nevaru atvērt lādes, tā vienkārši turpina rādīt manu personīgo inventāru, ja to varētu labot, es noteikti nomainīšu šo 4 uz 5 zvaigznēm, jo, kā jau teicu, tā ir pārsteidzoša. spēle . Atjauninājums var atvērt manas krūtis pēc tam, kad tas ir bremzēts un zaudētas visas preces 15 stundu garumā spēlējot spēli, kā arī novērsta vienkārša kļūda. Es ļoti vēlētos, lai tas tiktu novērsts. ps mainot to uz 3 zvaigžņu, līdz tā ir .
Tiešām laba spēle, un tai ir daudz potenciāla, bet es noņēmu 2 zvaigznes 2 ļoti svarīgu iemeslu dēļ: 1- rakšanas/būves sistēma nav veikta pareizi (rakšanai jābūt 9 virzienos tāpat kā celtniecībai, turot ekrānu, nevis izmantojot A&B), un prioritātei jābūt priekšējai vietai, nevis fona blokam vispirms no bruņām.
Man patīk šīs spēles
Mani nepārtraukti ietriecas, un, tā kā tas nesaglabā, neizejot, es turpinu zaudēt visu progresu, ko esmu pabeidzis, es atinstalēju
Absolūta laika un datu izšķiešana
Ir pilnīgi skaidrs, ka tas ir Terraria un Minecraft knockoff (un varat mani kritizēt, jo man ir vienalga)
Labdien, izstrādātāj, pievienojiet vairāk informācijas, ienaidnieks un dzīvnieks, lai gan pievienojiet portālu. Lai dotos uz Nether Dimension tāpat kā Minecraft, bet 2D👏. Man patīk šī spēle. Ieteikt PoTaTo tālrunim, nevis PoTaTo tālrunim. Tas ir viss šoreiz LostMiner izstrādātājs, es ceru, ka jūs varat izveidot to, ko es vēlos šai spēlei😫. Keep It Up Caffetteria dev. !!! Daudzām reklāmām, bet man joprojām patīk šī SPĒLE💖. Ouhh, vēl 1 lieta, lūdzu, neierobežojiet visus ienaidniekus šajā spēlē, jo tās pārspēks ir viegli nogalināt spēlētāju.
Muitos reklāmas. Fica ruim de jogar e os mobs são muito fortes.
Kad es ielādēju spēli, tiek teikts, ka atmiņa pazudusi, kas pie velna ir šī spēle, nelejupielādējiet to😡😡😡😡😡😤😤😤😤😠😠😠
laba spēle, bet kad es izveidoju pasauli pēc dažām dienām, tā vienkārši izdzēš pati, izlabojiet šo un pievienojiet vairāk ciematu, un es novērtēšu 5 zvaigznes
Šī ir ļoti jauka spēle, šī ir laba vairāku spēlētāju spēle un jautra spēle, pateicoties šīs brīnišķīgās spēles izveidei, es novērtēšu to ar 5 zvaigznēm, lūdzu, pievienojiet jaunas lietas šajā spēlē, paldies😀
Kā izveidot šahu nūjā
Šī spēle ir laba, izmēģiniet to tūlīt
Es piešķiršu tam trīs iemeslu, jo tas ir tik labs 10 MB spēlei, līdz, kad es nodarbojos ar kalnrūpniecību, man bija lietas, līdz es nomiru, tad es atgriezos un atgriezos. Man ļoti patika, bet es domāju, ka tā ir kļūda, un tā ir jānovērš. 🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠
LostMiner: Block Building & Craft Game Sarguzasht eur
LostMiner: Block Building & Craft Game Macera Oyunları mmi
Nav lieliski
Šī spēle nav labāka, lūdzu, labojiet spēli, un minecarft ir labāka
šī ir labākā spēle, bet viss līmenis ir pabeigts, pievienojiet jaunu līmeni
Tas avarēja, kamēr es nodarbojos ar ieguvi, pēc atkārtotas atvēršanas visas manas preces tika pazaudētas, un mans līmenis atgriezās sākuma stāvoklī. Lūdzu, izlabojiet
Kurupira! tas ir tik ļoti kaitinoši, es viņu nejauši radīju savas pasaules sākumā, un viņš mani nogalina OVER and OVER.viņš nekad neizraisa, viņš radīja, nocērtot koku lietainā naktī??! piemēram, kā pie velna kāds varētu tagad, ka nav pat brīdinājuma. Tas ir ļoti kaitinoši, īpaši jauniem spēlētājiem
Laba spēle
Pirmā pieredze neizdodas. Uz grūti. Ļoti slikti
Torre Conquista: Torre Defesa Estratégia jyp
Šī spēle ir grūta, bet. Man patīk👍😊
LostMiner: Block Building & Craft Game Sarguzasht eur
Spēle bija jautra apmēram piecas minūtes, pēc tam tā vienkārši atkārtojās
Draugs, tev VAJAG pārstrādāt cīņu, vai nu padarīt hitbox platāku, jo tu burtiski nevari trāpīt vairumam lietu, kas tev priekšā ir, un tās galu galā tevi nogalina vispirms? Tam nav jēgas, viss pārējais ir labi, bet, lūdzu, izlabojiet cīņu.
Šai spēlei ir nepieciešami atjauninājumi, jo tā atņēma manus sasniegumus es nesāku jaunu pasauli man bija %74 tagad man ir %0
Uzlabojiet dažas vadīklas
LostMiner: Block Building & Craft Game Macera Oyunları mmi
Jauka spēle, bet man ir nepieciešams, lai redzētu pievienot, lai iegūtu atvērtu dārgumu vispirms tas bija nepieciešams monētas tagad piebilst? Es gribu atpakaļ monētas, lūdzu, es vēlos neizstrādājamas bruņas un jaunu demenction thx neizstrādājamām bruņām, lūdzu, kopējiet spēles ip
Ārprātīgs reklāmu daudzums
Lūdzu, novērsiet šo problēmu nākamajā atjauninājumā... Radošais pāreja izdzīvošanas režīmā Šie nedarbojas 😭😭😭 Ir vairāk nekā 100 sasniegumu. Tātad, kā paveikt visus sasniegumus
Šī ir labākā spēle, kas man šobrīd ir, es ceru, ka drīzumā būs vairāk atjauninājumu👍😁