Post by suwagethoro on Feb 6, 2022 4:12:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko vse ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Igra se je začela zrušiti iz jasnega. Drugače pa zabavna igra
Potrebujem e-pošto, da lahko igram igro, ki je samo pokvarjena
Hollywood Story®: Fashion Star Avontuur zav
Ne bo preklopil na nov telefon, popolnoma zapravljen denar za obleke, ko vas prisilijo, da začnete novo igro na novi napravi
Obožujem igro, vendar sovražim, da nimam veliko možnosti, razen če plačam pravi denar. Diamante lahko zaslužite, vendar je to počasi in denarnega toka v resnici ni. Rada bi imela oblačila, zlasti za mini igro modne arene, vendar večina vzame diamante. Prav tako imam 1 nalogo, ki pravi, da ima povabljenca, nihče, ki ga poznam, ne želi igrati, zato še eno nalogo, s katero bi sedel in ne delal ničesar.
Všeč mi je igra, vendar imam nalogo, da se pridružim klubu zvezdnikov, vendar moram kupiti, ne morem si privoščiti, ta igra je tako smešna 😤😤
Res dobro, ampak problem z energijo😭😭
Hollywood Story®Bintang Fesyen Petualangan srd
Igra je dobra, a oglasov je veliko
Všeč mi je ta igra, saj porabi veliko mojega časa, moje izpade, to je, da sem v to igro vložil toliko denarja, čeprav je noro. Mislim, da bi morali dobiti več časa, več diamantov ali vsaj narediti nekaj oblek denar namesto tako veliko diamantov
Obožujte izboljšave! Moram začeti znova, vendar sem vesel, da lahko povežem svoj facebook in shranim napredek. Padel sem nekaj zvezdic, ker je ena od nalog namestiti mesto chef town in dobro dokončati vadnico, ki sem jo poskusil, in se igra sploh ni odprla. Sporočilo mi je, da je bila igra narejena za starejšo različico Androida. Tako razburjen, da ne bom mogel dokončati naloge, ker druga igra ni bila ustrezno posodobljena.
Pet Run - Puppy Dog Game 動作 eol
Resnično mi je všeč ta igra, ta igra je odlična in če želite nekaj denarja ali draguljev, lahko gledate oglase ali pa igrate darila oboževalcev in v tej igri prejmete veliko nagrad, vendar obstaja ena težava, ker je v igri veliko oglasov. sredi igre
Najboljša igra vseh časov!!! tako mi je všeč. vendar imam samo eno težavo, da je res težko dobiti diamante, poleg tega je veliko oblek, ki so zelo drage, zato nam prosim olajšajte pridobivanje diamantov. to je vse, hvala in spet mi je všeč ta igra super zabavna.
Odlična igra, dokler ne dosežete stopnje 9 ali višje. Začne vas v bistvu prisiliti, da kupujete stvari, ena od nalog je, da kupite članstvo, če ga ne kupite, naloga ne izgine in ne morete nadaljevati z zgodbo. Prav tako te prisili, da veliko kupuješ v trgovinah skoraj na vsakem mestu, vse stane 10-1000 diamantov, diamante je težko dobiti. Tudi pridobivanje energije traja dlje. Sprva traja 8 sekund, vendar se nadaljuje, sem na stopnji 12 in moj čas je minuta in 15 sekund.
Popolnoma zgrožen nad to igro. Včasih sem ga rad igral, a sem dobil nov telefon in izgubil več kot 10.000 draguljev. Ustvarjalci so ga prej obnovili, vendar sem dobil še en nov telefon (moj stari je imel virus) in ga nikoli nisem znova namestil. Za to sem porabil tudi svoj denar. S tem se nisem obremenjeval približno eno leto. Malo pogrešam igranje, vendar sem siten od ponovnega zagona, če pride do težave z mojim telefonom. Druge igre shranijo napredek. Ta ne. To je izjemno razočaranje
je zabavna igra in postane zasvojenost; cene pa so patetične. skoraj vse stane na stotine diamantov in moraš porabiti vsaj več kot 30 $, da dobiš napol spodobno obleko in dokončaš zgodbo. ta igra postaja prevara in po pregledu večine teh komentarjev mislim, da to ne bo trajalo, razen če bodo ustvarjalci postali nekoliko bolj razumni. Torej, če ste pripravljeni porabiti več kot 100 $ za igro na telefonu, da dokončate zgodbe, je ta igra za vas!
Aplikacijo sem prenesla pred eno uro in jo malo igrala, preden sem se odjavila. Zdaj, ko poskušam znova odpreti aplikacijo, se uro pozneje zaslon za nalaganje zatakne pri 30%. Videti je, da bom prisiljen odstraniti. Morda bi morali razvijalci omeniti, da igra ni združljiva z vsako napravo, potem bodo ljudje previdni pred prenosom.
Vendar je le moteč in zelo težko delo
Zelo mi je všeč ta igra, vendar je pretežko zbirati diamante 😭
V redu je. Samo ne maram, da si prisiljen kupovati stvari. Ker če ne kupiš stvari, ne moreš skozi stopnje. Nikki me je večkrat prisilila v nakup stvari. Ko sem torej moral kupiti stanovanje, nisem imel več denarja za porabo. In opravljanje dela me ne pripelje nikamor. Ne vem, ali naj zapustim igro ali ne. Ampak cenim, da skoraj ni oglasov. Prosim nehajte siliti ljudi, da kupujejo stvari! To je čista neumnost!
Všeč mi je, toda zakaj morate vlagati to energijo? Všečkaj, če se strinjaš
Zelo dobra ampak se dolgo nalaga in včasih šteka
Igra je kul, ampak modne arene sploh ne morem osvojiti samo zato, ker je večino časa moj nasprotnik nekdo, ki je že na višjem položaju od mene, tako se ne dela tekmovanje, mora biti med ljudmi z enakimi močmi. Prosim, popravite to. Prav tako zmanjšajte čas, v katerem se energija polni, in zmanjšajte stroške oblačil, ker niso niti blizu zneska denarja in diamantov, ki nam jih daste.
Vstopil sem v igro in se naloži in ustavi za 40 $, prosim, popravi!
To je najboljša aplikacija, ki jo uporabljam in igram do sedaj. Zaenkrat sem ga uporabljal en mesec, tako da nisem imel težav. Grafika vseh likov je dobra, predvsem pa tok zgodbe, mi je všeč. No, če želite pridobiti diamant, bi morali gledati oglase, ampak zame je to v redu, ker ni popolnoma potreben, ampak ja, potrebujete diamant, ko boste kupili oblačila. NADALJUJTE DOBRO DELO USTVARJALKA. Vsak prihajajoči dogodek, kot je božič ali valentinovo, posodobijo svoje igre.
Pravo razočaranje .... ki naj bi vam vzelo $$$ s težavo, nekaj, kar bi se lahko igral mlad otrok ali otrok. Kar si noben otrok ne bi mogel privoščiti, da bi še naprej plačeval in se igral.
Hollywood Story®: Fashion Star Pakikipagsapalaran qyzs
Moji shranjeni podatki so poškodovani in zdaj ne morem odpreti svoje igre. Wth! nanobit popravi čim prej, tako sem naredil. Na splošno je igra dobra.
Pozdravljeni, na peti stopnji in sem skoraj na šesti in tako je, kot da sem dekle jaz in je kul, ker ko prvič vstopiš, lahko okrasiš svoj hodnik.
To je zabavna in zabavna igra, vendar res sovražim to dodajanje žarkov, moj telefon zamuja, luči tega dodaj, prosim odstrani dodaj, želim samo dodatke, ko želim brez diamantov
Imam težavo z igro. Ne morem se prijaviti v shranjeno igro. Prosim za pomoč
Ne bo nehal strmoglaviti!
Hollywood Story®: Fashion Star Adventure pmx
Ocena 5 zvezdic je bila NAJDALJŠA in bi lahko bila spet, toda po dolgem Googlu $$$ in podobno se moja igra niti ne bo naložila (zgodilo se je brez razloga), kar je tako neverjetno frustrirajoče in odvračajo. Takoj sem poslal e-pošto in na žalost nisem slišal niti besede. Minilo je že kar nekaj časa in tudi jaz sem se zelo veselil posodobitev za praznike.
Všeč mi je ta igra, prosim, dodajte cenovno ugodnejša oblačila
Hollywood Story®: Fashion Star சாகசம் kfa
Super igra! Ni boljšeeek.